کنکور ! یکی از غول های بی شاخ و دمی که هر دانش آموز در آخرین مرحله تحصیل با آن مواجه میشود ؛ اما برای شکست این غول و گذر از آن و دستیابی به موفقیت باید راه های مقابله با آن را شناسایی کنیم.

یکی از مهم ترین نکات برای رسیدن به موفقیت داشتن دید کلی از مراحلی که پیش رو داریم هست در این مقاله  قصد داریم شما را با زمانبدی و مراحلی که یک کنکوری در پیش دارد آشنا کنیم.

۵ فاز مطالعاتی کنکور

زمان یک کنکوری در طول مدت تحصیل به چندین فاز تقسیم می شود که این فاز ها عبارتند از:

  • فاز اول: دوره سه ماهه تابستان: جهت مطالعه پایه دهم یا یازدهم به طور دقیق
  • فاز دوم: دوره سه ماهه پاییز: که جهت جمع بندی نوبت اول دوازدهم و یکی از پایه ها بوده که در تابستان خوانده نشده مثلا شخصی یازدهم را در تابستان و دهم را در پاییز جمع بندی می کند.
  • فاز سوم: دوره سه ماهه زمستان: جهت جمع بندی نوبت دوم دوازدهم و مرور یکی از پایه هاست که بهتر است بر اساس آزمون آزمایشی باشد.
  • فاز چهارم: فروردین ماه طی یک دوره یک ماهه باید تمامی ضعف ها از پایه جبران شده تا فرد به یک جمع بندی کلی برسد.
  • فاز پنجم: اردیبهشت تا تیر جمع بندی دوازدهم و آمادگی برای کنکور در اواسط تیر ماه!

برای شروع مطالعه جهت کنکور تجربی در ابتدا گام اول مشورت با یک فرد کاردان و متخصص مشاوره است تا نقشه راهتان تعیین گردد.از جمله مواردی که بر اساس سطح داوطلب پیشنهاد می گردد:

  • آزمون آزمایشی مناسب، تعدادی کتب تست، برنامه ریزی درسی، کلاس های آنلاین و آفلاین جهت آموزش فرد.
  • تک به تک موارد بالا را باید بر اساس تحقیق و پرس و جو از داوطلبان قبلی انتخاب کنید و سپس از یک مشاور راهنمایی بگیرید.
  • اصولا بهتر است اگر کلاسی می روید برای انتخاب کتاب تست از استاد خود بپرسید.
  • حدود ۱۰ الی ۲۰ روز انتخاب های شما زمان بر است اما پس از آن می دانید با خیال راحت می توانید حداقل ۵ ماه برای کنکور بی نیاز از هر چیز دیگری زمان بگذارید.

هزینه ای که امروزه برای خرید محصولات کمک آموزشی یک خانواده باید پرداخت کند حدود ۱۰ الی ۱۰۰ میلیون تومان بوده که بخش اعظم آن مربوط به شهریه مدرسه یا نوع کلاس داوطلب است و در شهر های مختلف نیز با توجه به تورم متفاوت است، اما آیا اگر کسی نتواند هزینه کند یعنی نباید برای کنکور بخواند؟خیر، اصلا این طور نیست.

اگر داوطلبی بخواهد خودش بخواند و دبیران مدرسه اش نیز خوب باشد می تواند این کار را بکند اما انرژی و زمان زیادی می برد. محتوا های آموزشی نقش کاتالیزور دارند و اگر کسی خودش نخواند باالطبع قبول نخواهد شد.

لازم به ذکر است که شما بدانید هیچ موسسه ای نمی تواند قبولی شما را تضمین کند در غیر این صورت نیات دیگری دارد که خارج از موضوع این مقاله می باشد.

پس ما به عنوان یک مجموعه کمک آموزشی غیر حضوری تمام راه های شروع مطالعه و نیاز هایتان را شرح دادیم و خودمان همه این ها را یک جا جمع کرده ایم هم اکنون در خواست مشاوره دهید تا کارشناسان آکادمی پزشکی ها با شما تماس بگیرند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *